ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει μεταγραφή στη Ρεάλ ο Κουρτουά

Θέλει μεταγραφή στη Ρεάλ ο Κουρτουά

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συενεχίσει την καριέρα του ο Τιμπό Κουρτουά, όπως αποκάλυψε ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι περιμένει επίσημη πρόταση απ' τους "μερένγκες".

Στη Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Τιμπό Κουρτουά, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena Cope. Ο Βέλγος κίπερ ευελπιστεί να δεχθεί επίσημη πρόταση απ' τους "μερένγκες" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, την ίδια επιθυμία έχουν και οι πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι έχουν δηλώσει εδώ κι αρκετό καιρό ότι καλοβλέπουν την περίπτωση του 24χρονου τερματοφύλακα. Πάντως, οι όποιες εξελίξεις θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι, καθώς τότε εκπνέει η τιμωρία μεταγραφών που έχει επιβληθεί στη Ρεάλ απ' τη FIFA.

Επιπλέον, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης της Τσέλσι έχει αποκαλύψει στους συμπαίκτες του ότι θέλει να αποχωρήσει απ' την Αγγλία και η πρώτη του επιλογή είναι να μετέβη ξανά στην Ισπανία. Υπενθυμίζουμε ότι αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τρεις σεζόν (2011/14), έχοντας πλήρη γνώση της La Liga.

Θέλει μεταγραφή στη Ρεάλ ο Κουρτουά

Για όλα τα παραπάνω, ο Κουρτουά είναι πεπεισμένος ότι οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για την απόκτησή του τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ οι αρνητικές εμφανίσεις του Κέιλορ Νάβας κάνουν επιτακτική την ενίσχυση κάτω απ' τα δοκάρια.

Ακόμα, το συναισθηματικό κομμάτι θα παίξει σίγουρα ρόλο στην υπόθεση, καθώς η σύζυγος και η κόρη του εξακολουθούν να ζουν στη Μαδρίτη, την ώρα που ο Βέλγος μένει στο Λονδίνο. Άρα, η μεταγραφή στη Ρεάλ θα φέρει ξανά κοντά την οικογένεια Κουρτουά.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει περίπτωση τερματοφύλακα απ' το Νησί. Το καλοκαίρι του 2015 ο Νταβίντ ντε Χέα έφτασε μια "ανάσα" απ' τη Ρεάλ, αλλά η μεταγραφή "χάλασε" την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι 20 πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο
Πρώτη στο... θέατρο η Τσέλσι
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ