ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει Αλάμπα η Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλει Αλάμπα η Ρεάλ Μαδρίτης

Τον Ντέιβιντ Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν. Θετικός και ο διεθνής Αυστριακός σε συνάντηση με τους "μερένγκες", στη Βιέννη.

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ξεκινήσει με το 22χρονο διεθνή Αυστριακό αριστεροπόδαρο φουλ μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Ντέιβιντ Αλάμπα, να είναι ο πρώτος στόχος.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο πατέρας του και ατζέντης του και μέλη της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν μυστική συνάντηση, πριν δύο εβδομάδες στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, Βιέννη.

Σ' αυτή τη συνάντηση, ο Ντέιβιντ Αλάμπα άφησε ανοιχτή την πόρτα για τη μετακόμιση στη Μαδρίτη, με τα μηνύματα που έχουν διαρρεύσει στον ισπανικό Τύπο να είναι άκρως ενθαρρυντικά σε σημείο που να αναζητείται τρόπος προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα.

Από την Μπάγερν Μονάχου δεν υπάρχει καμία αντίδραση, αν και ο Ντέιβιντ Αλάμπα θεωρείται βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος του συστήματος, του Πεπ Γουαρδιόλα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ