ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Τέλος" ο Ντι Μαρία από Ρεάλ

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 01:  Angel di Maria of Real Madrid looks on during the La Liga match between Real Madrid CF and Athletic Club Bilbao at estadio Santiago Bernabeu on September 1, 2013 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 01: Angel di Maria of Real Madrid looks on during the La Liga match between Real Madrid CF and Athletic Club Bilbao at estadio Santiago Bernabeu on September 1, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ουσιαστικά ο Άνχελ Ντι Μαρία, με τον Κάρλο Αντσελότι να αποκαλύπτει σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Αργεντίνος αποχαιρέτησε την Κυριακή τους συμπαίκτες του. Φαβορί η Γιουνάιτεντ.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο "Μπερναμπέου" όπου κατέκτησε τα πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ), ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει ήδη έτοιμες τις βαλίτσες για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Ο 26χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός απουσίασε από την πρωινή κυριακάτικη προπόνηση της Ρεάλ στο Βαλδεμπέμπας και λίγο αργότερα ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε μέσω συνέντευξης Τύπου πως ο Ντι Μαρία είπε "αντίο" στους Μαδριλένους.

"Ο Ντι Μαρία αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και όλο το τεχνικό επιτελείο. Ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει, αλλά αποφάσισε να φύγει.

"Τέλος" ο Ντι Μαρία από Ρεάλ

Τον ευχαριστώ για όλα", δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, που υπογράμμισε ότι παρά τη φυγή του Ντι Μαρία έχει πληθώρα λύσεων στη μεσαία γραμμή της ομάδας του από τη στιγμή που υπάρχουν οι: Χάμες Ροντρίγκες, Κρόος, Ίσκο, Μόντριτς, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα και Ιγιαραμέντι.

Επιπλέον, ο Ιταλός τεχνικός επιβεβεβαίωσε πως ο Σάμι Κεντίρα δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο που επέλεξε ο Ντι Μαρία, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ χαρούμενος εδώ, δεν θα φύγει".

"Τέλος" ο Ντι Μαρία από Ρεάλ

Όσον αφορά στην επόμενη ομάδα του Ντι Μαρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για να τον εντάξει στο δυναμικό της, με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ να φέρεται έτοιμη να προσφέρει μέχρι 70.000.000 ευρώ για να κλείσει το deal με τη Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ