ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Τελειώνει" του Βινίσιους στη Ρεάλ

"Τελειώνει" του Βινίσιους στη Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του 16χρονου επιθετικού, Βινίσιους Ζούνιορ έναντι 45.000.000 ευρώ, με το deal να έχει ισχύ απ' το καλοκαίρι του 2018.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται το "next big thing" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Βινίσιους Ζούνιορ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του 16χρονου επιθετικού έναντι 45.000.000 ευρώ, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται την προσεχή Τρίτη (23/05).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραμείνει στη Φλαμένγκο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και κλείνει τα 18 του χρόνια, αφού η FIFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή στις μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως εκπρόσωπος των "μερένγκες" θα βρεθεί τη Δευτέρα (22/05) στο Ρίο ντε Τζανέιρο προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Βινίσιους αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης και ξεχωρίζει για την εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του, αλλά και τα υπέροχα τελειώματα. Εκτός απ' τη Ρεάλ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει κι η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως δεν προσέφερε περισσότερα από 20.000.000 ευρώ. Προφανώς, τα 45.000.000 ευρώ αποτελούν ποσό-ρεκόρ για ποδοσφαιριστή σ' αυτή την ηλικία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ