ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα 250 γκολ του Κριστιάνο με τη Ρεάλ

Τα 250 γκολ του Κριστιάνο με τη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει στο φινάλε της 5ης σεζόν του στη Μαδρίτη και μετράει ήδη 250 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ! Δείτε τα ΟΛΑ ένα προς ένα μέσα από ένα άκρως χορταστικό video!

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο είχε κερδίσει (δικαιολογημένα) τον χαρακτηρισμό "φαινόμενο" για τα απίστευτα πράγματα που έκανε στα γήπεδα όλου του κόσμου κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όμως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλείται με τον ίδιο χαρακτηρισμό.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μπάγερν όχι μόνο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σκοράρει 16 γκολ σε μία σεζόν Champions League (φτάνοντας τα 51 σε 50 εμφανίσεις στη διοργάνωση) αλλά έφτασε και τα 250 στην σπουδαία καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά, πέτυχε 33 γκολ στην πρώτη σεζόν, 53 στη δεύτερη, 60 στην τρίτη και 55 στην τέταρτη, ενώ φέτος έχει φτάσει τα 49 γκολ και απομένουν ακόμα 3 ματς για την ολοκλήρωση της La Liga και ο τελικός του Champions League.

Απολαύστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε (καταιγιστική) δράση, από το πρώτο του γκολ το 2009 κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από το σημείο του πέναλτι μέχρι το 249ο και το 250ο στον ημιτελικό της "Allianz Arena" κόντρα στη Μπάγερν!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ