ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα τελευταία Χριστούγεννα του Ρονάλντο στη Μαδρίτη

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει εδώ και καιρό να φύγει απ' τη Μαδρίτη, ενώ τον έχει ενοχλήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Νεϊμάρ. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι ίσως τα τελευταία του Πορτογάλου στην ισπανική πρωτεύουσα

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απογοητευμένος με τα προβλήματα που είχε στην Ισπανία (κατηγορίες για φοροδιαφυγή), αλλά οι άνθρωποι της Ρεάλ κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα.

Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πιθανότατα τα τελευταία που περνάει ο Πορτογάλος ως παίκτης της ομάδας της Μαδρίτης.

Από τα μέσα Νοεμβρίου έχει ζητήσει απ' τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αποχωρήσει απ' τους "μερένγκες", καθώς νιώθει πως πλέον στον σύλλογο δεν τον εκτιμούν και δεν τον σέβονται όσο θα έπρεπε.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ο Πέρεθ του έκανε πρόταση για επέκταση, όμως δεν ικανοποιήθηκε και ζήτησε να πουληθεί.

Όλοι βλέπουν με την συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο πως δεν περνάει καλά πλέον στη Μαδρίτη, ενώ τον έχει ενοχλήσει και η... ιστορία με τον Νειμάρ.

Απ' το Νοέμβρη που ζήτησε να πουληθεί οι φήμες ήθελαν τον Νεϊμάρ να είναι ο αντικαταστάτης του, καθώς ο Βραζιλιάνος κατάφερε άμεσα στην Παρί Σεν-Ζερμέν να τα κάνει όλα άνω-κάτω με την συμπεριφορά τού.

Μάλιστα, την ημέρα που ο Ρονάλντο πήρε την 5η του "Χρυσή Μπάλα" ο Πέρεθ δήλωσε για τον Νεϊμάρ πως στη Μαδρίτη θα είχε περισσότερες πιθανότητες στο μέλλον να κατακτήσει αυτός την "Χρυσή Μπάλα".

Ο CR7 θεώρησε προσβλητικό ο πρόεδρος να μιλά για άλλον παίκτη τη μέρα που αυτός βραβεύτηκε ως κορυφαίος του κόσμου.

Δεν έχει πλέον την προσοχή που θα ήθελε και το σενάριο να αποχωρήσει γίνεται όλο και πιο πιθανό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παίζει καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στόχος είναι να ανεβάζει τον αριθμό των γκολ του στο Champions League και να το κατακτήσει για τρίτη σερί χρονιά. Θέλει να τα δώσει όλα, να... φορτσάρει στο φινάλε της σεζόν, έτσι ώστε να είναι στο 100% στο Μουντιάλ του 2018, το τελευταίο της καριέρας του πιθανότατα, δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro. Αν καταφέρει να οδηγήσει την Πορτογαλία και στην κατάκτηση του Μουντιάλ, τότε θα του είναι ακόμη πιο εύκολο να λέει πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ