ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα "σκάει" για Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Chelsea's Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in London, Monday, Feb. 5, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Εντέν Αζάρ είναι η Ρεάλ, που στρώνει... χαλί 170.000.000 € για να προσγειώσει στη Μαδρίτη τον Βέλγο σταρ της Τσέλσι.

Στα... δίχτυα της Ρεάλ ο Εντέν Αζάρ! Η "βασίλισσα" θέλει να προσθέσει ακόμη ένα λαμπερό κόσμημα στην ποδοσφαιρική της συλλογή και φέρεται διατεθειμένη να σπάσει το φράγμα των 170 εκατ. ευρώ για τα... πόδια του Βέλγου σούπερ σταρ της Τσέλσι, όπως αποκαλύπτει η βρετανική "Daily Mail".

O 27χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται να κερδίζει στο... νήμα την κούρσα της διαδοχής του "CR7" από την τριπλέτα των "μνηστήρων" για τη "λευκή" φανέλα, που απαρτίζουν οι Νεϊμάρ, Κίλιαν Εμπαπέ και Χάρι Κέιν.

Οι "μπλε" του Λονδίνου δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Champions League, με συνέπεια το "απαγορευμένο φρούτο" -όπως τον αποκαλούν οι φίλοι των "pensioners"- να ετοιμάζεται για αναχώρηση από το "Στάμφορντ Μπριτζ".

Μάλιστα, ο Αζάρ φέρεται να αξιώνει 300.000 λίρες... βδομαδιάτικο για να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "blues" (σ.σ. εκπνέει το 2020), ποσό που κρίνεται απαγορευτικό από την αγγλική ομάδα.

Με... σύμμαχο τον Αζάρ, οι “μερένγκες” θα επιδιώξουν να βάλουν... γκολ στις μεταγραφές, φέρνοντας στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" έναν ακόμη "galactico".

Μένει να δούμε αν ο καπνός, μετουσιωθεί σε φωτιά...

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ