ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα... πήρε πίσω ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τα... πήρε πίσω ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Λίγη ώρα αφότου έβγαλε στη... σέντρα αρκετούς συμπαίκτες του ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας πως ήθελε να τονίσει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά μερικών συμπαικτών του μετά την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ με 1-0 από την Ατλέτικο (την έθεσε νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου) αποτέλεσε "βόμβα" στα αποδυτήρια των Μαδριλένων και λίγη ώρα αργότερα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπευσε να κάνει μία... διευκρίνιση για να ηρεμήσει το κλίμα.

"Για αυτό που είπα πως η ομάδα θα ήταν πρώτη αν οι συμπαίκτες μου ήταν στο επίπεδό μου, εννοούσα το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης και όχι το επίπεδο παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι παρερμηνεύτηκαν. Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος από τους συμπαίκτες μου, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους άλλους. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για αυτούς και δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν", τόνισε με... συμπληρωματικές του δηλώσεις ο CR7 και πρόσθεσε:

"Το πρωτάθλημα έχει σχεδόν τελειώσει αλλά είμαστε ακόμα μέσα στο Champions League, μία διαφορετική διοργάνωση, και αυτό μας δίνει ενθουσιασμό. Η ομάδα έχει χάσει σημαντικούς παίκτες λόγω τραυαμτισμών όπως οι Πέπε, Μπέιλ, Μπενζεμά και Μαρσέλο.

Εάν η Μπάρσα είχε τους Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι πάντα τραυματίες, δεν θα ήταν στη θέση που είναι τώρα".

Τα... πήρε πίσω ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Θέση στο ζήτημα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε και ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως ο Πορτογάλος δεν είχε την πρόθεση να προσβάλλει κάποιον από τους άλλους άσους των "μερένγκες".

"Εάν κάποιος ξέρει τον Κριστιάνο αυτός είμαι εγώ. Δεν νομίζω ότι ήθελε να επιτεθεί σε κάποιον από τους συμπαίκτες του, ίσως όμως να μην εκφράστηκε με κατάλληλο τρόπο.

Ως αρχηγός αισθάνομαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και σε δύσκολες στιγμές πρέπει να το τονίζουμε αυτό. Ο καθένας όμως είναι ελεύθερος για να εκφράζει την άποψή του.

Νομίζω πως όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά υπάρχουν περισσότερες αρνητικές απόψεις. Είμαστε όλοι υπερήφανοι από τη δουλειά που έχει κάνει ο Χεσέ, ο Λούκας Βάθκεθ, που όταν τους δίνεται μία ευκαιρία δείχνουν τι είναι ικανοί να κάνουν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ