ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα μοναχικά γενέθλια του Εσιέν και ο πόλεμος στη Ρεάλ

Τα μοναχικά γενέθλια του Εσιέν και ο πόλεμος στη Ρεάλ

Οι αποκαλύψεις του Ρόμπερτ Μπίσλι για τον Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζονται με αναφορά στον Γκανέζο πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, Μάικλ Εσιέν, και το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου, "Jose Mourinho Up Close and Personal", συγγεγραμμένο από τον Άγγλο δημοσιογράφο, Ρόμπερτ Μπίσλι, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον Πορτογάλο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέχρι τότε, οι αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του βιβλίου διαδέχονται η μία την άλλη. Μια από αυτές έχει ως θέμα το περιπετειώδες πέρασμα του Πορτογάλου από τον πάγκο της Ρεάλ και τον "πόλεμο" στα αποδυτήρια των "μερένγκες".

Στην ίδια ιστορία, πρωταγωνιστής είναι ο Γκανέζος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μάικλ Εσιέν. Συγκεκριμένα, όταν βρισκόταν στη Μαδρίτη κατά τη θητεία του στη "βασίλισσα", ο Εσιέν κάλεσε όλους του τους συμπαίκτες για να εορτάσουν μαζί τα 30στά του γενέθλια.

Η ανταπόκριση ελάχιστη. Μόνον οι Λούκα Μόντριτς και Ρικάρντο Καρβάλιο παραβρέθηκαν στο τραπέζι του Αφρικανού και ο Μουρίνιο κλήθηκε να εξηγήσει τα... ανεξήγητα.

"Ο Μουρίνιο μου έλεγε ότι η Μαδρίτη ήταν μια ομάδα με πολιτικές με αντιμαχόμενες φατρίες και μου είπε μια ιστορία για να μου το περιγράψει. Ο Εσιέν κάλεσε για τα 30στά γενέθλιά του όλους τους συμπαίκτες του, αλλά λίγοι ήλθαν και ο Μουρίνιο έπρεπε να παρηγορήσει τον απογοητευμένο Γκανέζο.

Του είπε ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό, δε σήμαινε ότι δεν ήταν αρεστός στους συμπαίκτες του, ούτε ότι είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν, αλλά απλά ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους ίδιους από κάτι άλλο", αναφέρεται στο βιβλίο του Ρόμπερτ Μπίσλι.

had a good laugh with the boys.... guys

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien (@iam_ess) στις

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ