ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συμβόλαιο εφ' όρου ζωής του Ρονάλντο με την Nike με ποσό-μαμούθ!

Συμβόλαιο εφ' όρου ζωής του Ρονάλντο με την Nike με ποσό-μαμούθ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε σε συμφωνία με την Nike για συμβόλαιο εφ' όρου ζωής, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 900 εκατ. ευρώ! Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal. (VIDEO)

Το deal της χρονιάς (ίσως και της δεκαετίας) πραγματοποίησε η Nike, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για συμβόλαιο εφ' όρου ζωής. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του " TMZ" ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης θα "καρπωθεί" περίπου 1 δισ. δολαρία απ' τη συμφωνία, ήτοι 905 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής, το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά βάσει ρεπορτάζ, ο CR7 θα έχει παραπλήσιες αποδοχές με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2015 έδωσε τα χέρια με την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών έναντι, όπως προείπαμε, 1 δισ. δολαρίων.

Ο Ρονάλντο ανήκει στη Nike απ' το 2003 κι αποτελεί την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα που βρίσκεται στους κόλπους της εταιρείας. Θυμίζουμε πως το περιοδικό "Forbes" τον είχε τοποθετήσει στην κορυφή με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές για το 2016, αφού τα έσοδά από διαφημίσεις, τηλεοπτικά συμβόλαια και... Ρεάλ ανέρχονταν στα 80 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις χθες (07/11) ο Ρονάλντο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα του αποφέρει 18.7 εκατ. ευρώ ετησίως, δηλαδή 41 ευρώ το λεπτό!

Δείτε του Πορτογάλου σταρ για τη συμφωνία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημα στη Ρεάλ μέχρι το 2021 ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ρονάλντο βγάζει 41 ευρώ το λεπτό
Μετά την ανανέωση, ήρθε το βραβείο για τον Ρονάλντο!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ