ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συμφωνία για την ανανέωση του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Συμφωνία για την ανανέωση του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα και θα ξαναγίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μία υπογραφή μακριά από το νέο συμβόλαιό στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η " Marca" μετέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν αρχίσει προ μηνών, με τους "μερένγκες" να "σφραγίζουν" το νέο συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας και να επιδιώξουν να ολοκληρώσουν άμεσα και την υπόθεση του αρχηγού τους.

Η ισπανική ιστοσελίδα, φίλα προσκείμενη στους πρωταθλητές Ευρώπης, υποστηρίζει ότι το μοναδικό που μπορεί να διαφοροποιηθεί μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων είναι η χρονική διάρκεια της νέας συνεργασίας. Προς το παρόν, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο που κρατάει τον παίκτη στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021, όταν θα είναι 36 ετών.

Η συμφωνία θα επικυρωθεί είτε τη Δευτέρα είτε την Τρίτη, με τη συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, και του γενικού διευθυντή της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ.

Το φαβορί για τη φετινή "Χρυσή Μπάλα" κατείχε το πιο μεγάλο συμβόλαιο στον κόσμο μέχρι πριν από λίγο καιρό, ωστόσο οι ανανεώσεις συμβολαίων του Νεϊμάρ και του Μπέιλ, η αύξηση στον Λιονέλ Μέσι και ορισμένες μεταγραφές στην Κίνα, τον... έριξαν από την κορυφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca", ο 31χρονος Πορτογάλος θα παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και ως εκ τούτου, το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει αύξηση από τα 17.000.000 ευρώ που εισέπραττε από εκείνο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2013 και είχε διάρκεια μέχρι το 2018.

Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2009 έναντι 94.000.000 ευρώ, μεταγραφή με ποσό ρεκόρ για την εποχή. Σε 359 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 371 φορές, με συνέπεια να γίνει ο αρχισκόρερ του συλλόγου. Στην επταετή πορεία του στο "Μπερναμπέου" έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα (2012), δύο κύπελλα (2011, 2014), ένα supercopa (2012), δύο Champions League (2014, 2016), ένα Super Cup Ευρώπης (2014), ένα Μουντιάλ Συλλόγων (2014) και σε ατομικό επίπεδο τη "Χρυσή Μπάλα" του 2013 και του 2014.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ