ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Συμφώνησε με Τσέλσι για Αζάρ η Ρεάλ"

Chelsea's Eden Hazard looks on during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Eden Hazard looks on during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Το (πολύκροτο) σίριαλ της μεταγραφής του Εντέν Αζάρ φαίνεται πως λαμβάνει τέλος, με τον επίλογο να γράφεται σε μαδριλένικους υπότιτλους και τη Ρεάλ να αναδεικνύεται νικήτρια στο άτυπο "clasico" με έπαθλο τα... πόδια του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Η Μαδρίτη φαίνεται πως θα είναι ο νέος ποδοσφαιρικός προορισμός του Εντέν Αζάρ, καθώς η Τσέλσι φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση ύψους 190.000.000 € της Ρεάλ, η οποία καλύπτει με ιδανικό τρόπο το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ταυτόχρονα κερδίζει το "clasico" με την Μπαρτσελόνα, επιφέροντας σημαντικό πλήγμα στο καταλανικό γόητρο.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "le10sport", ο Βέλγος σούπερ σταρ θα εγκαταλείψει το "Στάμφορντ Μπριτζ", έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας, καθώς υπάρχει happy end στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρεάλ.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 27χρονος άσος θα ντυθεί στα "λευκά" των Καστιγιάνων, με τα νούμερα να προκαλούν... ίλιγγο για το "απαγορευμένο φρούτο" των οπαδών της αγγλικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι "μερένχες" θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία το ποσό των 190.000.000 €, ενώ οι απολαβές του Αζάρ θα αγγίξουν τα 15.000.000 ετησίως.

Όπως όλα συνωμοτούν, το σημείο αναφοράς της Τσέλσι προβάρει τη φανέλα της "βασίλισσας", η οποία τον χρίζει ως τον επόμενο "galactico", ευελπιστώντας να κάνει τους aficionados των Μαδριλένων να ξεχάσουν γρήγορα τον "CR7".

Μένει να δούμε, εάν ο καπνός μετουσιωθεί σε φωτιά...

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ