ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συμφώνησαν Ρεάλ και Γιουνάιτεντ για Ντε Χέα!

Συμφώνησαν Ρεάλ και Γιουνάιτεντ για Ντε Χέα!
Ντε Χέα

Σύμφωνα με τη Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για την παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα με ένα ποσό ανάμεσα σε 30 και 35 εκατομμύρια ευρώ. Τι ισχύει με τον Κέιλορ Νάβας.

Έστω και την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου, ο Νταβίντ Ντε Χέα θα πάρει την πολυπόθητη μετεγγραφή που ήθελε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Η "βασίλισσα" τα βρήκε σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 24χρονο τερματοφύλακα, όπως αναφέρει η "Marca", με το ποσό της μετακίνησης να ανέρχεται στα 30 με 35 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφορικά με την περίπτωση του Κέιλορ Νάβας, η πρόθεση της Ρεάλ είναι να τον παραχωρήσει στη Γιουνάιτεντ, η οποία δεδομένα θέλει τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Ντε Χέα. Βέβαια, η μετεγγραφή του Κοσταρικανού γκολκίπερ δεν εντάσσεται σε αυτή του Ισπανού και συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες. Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωσή του.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν μπορούσαν να κρατήσουν έναν τερματοφύλακα που το μυαλό του... ταξίδευε εδώ και καιρό στη Μαδρίτη, βάζουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους για την παραχώρησή του και από την άλλη η Ρεάλ "θωρακίζει" τα γκολπόστ της με έναν από τους κορυφαίους πορτιέρε στον κόσμο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ