ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Βέρνερ

Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Σύμφωνα με την "AS", η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του επιθετικού της RB Λειψίας, Τίμο Βέρνερ το επόμενο καλοκαίρι, στέλνοντας, μάλιστα, σκάουτ στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Νορβηγία για χάρη του.

Ο Τίμο Βέρνερ αποτελεί το next big thing του γερμανικού ποδοσφαίρου, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της RB Λειψίας την τελευταία διετία. Ο 21χρονος στράικερ σημείωσε 21 γκολ και μοίρασε επτά ασίστ σε 32 παιχνίδια την περυσινή σεζόν, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι "νεοφώτιστοι" να τερματίσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Γι' αυτό το λόγο, ο Γιόακιμ Λεβ του εμπιστεύτηκε τη θέση του βασικού σέντερ φορ στο Confederations Cup, με τον Βέρνερ να τον δικαιώνει, αφού πέτυχε τέσσερα γκολ σε ισάριθμα ματς, βοηθώντας τα "πάντσερ" να κατακτήσουν τον τίτλο. Παράλληλα και φέτος έχει αρχίσει εντυπωσιακά, μετρώντας τρία γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια για την Bundesliga.

Όπως είναι λογικό, τα κατορθώματά του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων κι η Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, σύμφωνα με την " AS", οι Μαδριλένοι έστειλαν σκάουτ στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον χαρισματικό στράικερ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στόχος των "μερένγκες" είναι να κινηθούν για την απόκτηση του Βέρνερ τον προσεχή Ιανουάριο, με σκοπό να... προλάβουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχει φανέλα βασικού. Δεν αποκλείεται, βέβαια, οι διοικούντες τη Ρεάλ να ακολουθήσουν την τακτική της Λίβερπουλ στην υπόθεση του Ναμπί Κεϊτά και να αποκτήσουν από τώρα για το προσεχές καλοκαίρι τον Γερμανό φορ.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ