ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να ενισχύσουν την ομάδα τον Ιανουάριο με 2-3 παίκτες από το.. πάνω ράφι με το όνομα του Ικάρντι να βρίσκεται στη λίστα τους.

Το κακό ξεκίνημα της σεζόν στην ισπανική Λίγκα σε συνδυασμό με τα αρκετά προβλήματα τραυματισμού που έχουν προκύψει ανάγκασαν τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ να δουν τι θα κάνουν για την ομάδα τους.

Ο πρόεδρος και ο γενικός της Ρεάλ Μαδρίτης τα είπαν για περισσότερες από 2,5 ώρες και σύμφωνα με την "Marca" κατέληξαν στο να κινηθούν δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου δεν έθελξαν με την απόδοσή τους (Αντεμπαγιόρ, Κασάνο, Λούκας Σίλβα) οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να ρίξουν αρκετά χρήματα στην αγορά. Αυτός άλλωστε είναι και ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσουν παίκτες στη μέση της σεζόν.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα οι άνθρωποι της Ρεάλ κατέληξαν ότι θα κάνουν δύο ή τρεις μεταγραφές. Η μία θα αφορά τερματοφύλακα, η δεύτερη επιθετικό και εάν γίνει τρίτη θα πρόκειται πιθανότατα για κεντρικό αμυντικό.

Ήδη, έχει ξεκινήσει και η ονοματολογία τουλάχιστον για τις δύο πρώτες θέσεις. Για τη θέση του τερματοφύλακα το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Κέπα Αριθαμπαλάγα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί τον βασικό στόχο κάτω από τα δοκάρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την κορυφή της επίθεσης μεγάλος στόχος είναι ο Μάουρο Ικάρντι, ενώ εναλλακτική περίπτωση είναι αυτή του Τίμο Βέρνερ. Ο επιθετικός της Ίντερ οδηγεί τους νερατζούρι στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος και σε 15 συμμετοχές φέτος μετρά 16 γκολ! Από την άλλη ο φορ της Λειψίας έχει παίξει φέτος σε 19 αγώνες και έχει πετύχει 11 γκολ, ενώ μετρά και τρεις ασίστ.

Φυσικά, για τα τρία αυτά ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι δεδομένο ότι η Ρεάλ θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρια στην τσέπη για να τους κάνει δικούς της.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ