ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στηρίζει Ζιντάν στην κόντρα με Ρονάλντο ο κόσμος της Ρεάλ

Στηρίζει Ζιντάν στην κόντρα με Ρονάλντο ο κόσμος της Ρεάλ

Οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν απόλυτο δίκιο στον Ζινεντίν Ζιντάν για την αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με τη Λας Πάλμας, όπως φαίνεται και από γκάλοπ της "AS".

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων επέλεξαν "στρατόπεδο" μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν προτίμησαν τον Γάλλο τεχνικό, μετά από την κόντρα που προέκυψε για την αλλαγή του Πορτογάλου στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας.

Σε δημοσκόπηση της μαδριλένικης " AS", φίλα προσκείμενου μέσου στη Ρεάλ Μαδρίτης, το 83,89% των συμμετεχόντων απάντησε ότι ο τεχνικός των "μερένγκες" έκανε σωστά και αντικατέστησε τον αρχισκόρερ της ομάδας στο 72ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ τους.

Ο Ρονάλντο δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά δεν αποδέχθηκε την αλλαγή του, με συνέπεια αρχικά να κάνει γκριμάτσες και στη συνέχεια να βρίζει από τον πάγκο τον Ζιντάν. "Υπάρχουν ακόμα 20 λεπτά, 20 λεπτά", φώναζε και έβρισε σε ισπανικά και πορτογαλικά, όπως τον κατέγραψαν οι κάμερες της αναμέτρησης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα, ο τεχνικός της Ρεάλ εξήγησε το σκεπτικό της αλλαγής, τονίζοντας ότι ήθελε να ξεκουράσει τον ποδοσφαιριστή ενόψει του αγώνα Champions League με την Ντόρτμουντ την Τρίτη.

Παρ' όλα αυτά, μετά από την αλλαγή η Ρεάλ ισοφαρίστηκε σε 2-2 και έχασε δύο βαθμούς που ίσως αποδειχθούν πολύτιμοι στη μάχη του τίτλου με την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα "πήρε" ο Ρονάλντο στην αλλαγή του!
Το χειρότερο ξεκίνημα του Ρονάλντο στη Ρεάλ
Οι ύβρεις του Ρονάλντο στον Ζιντάν και η διαφωνία στα αποδυτήρια
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ