ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στήριξη της Ρεάλ Μαδρίτης στον Ράμος

Στήριξη της Ρεάλ Μαδρίτης στον Ράμος
Ράμος-Σεβίλλη-Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για τον Σέρχιο Ράμος με αφορμή τις ύβρεις και τις αποδοκιμασίες που άκουσε στον αγώνα Κυπέλλου της "Βασίλισσας" με την Σεβίλλη για το Copa del Rey.

Στο πλάι του αρχηγού της, Σέρχιο Ράμος, βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις ύβρεις και τις αποδοκιμασίες που άκουσε στον αγώνα Κυπέλλου της "Βασίλισσας" με την Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" για το Copa del Rey.

Ο άλλοτε άσος της ομάδας έκανε μια κίνηση, δείχνοντας τ' αυτιά του ότι... δεν ακούει, ενώ μετά δήλωσε πως η Σεβίλλη θα είναι πάντα το σπίτι του, όσο και αν ορισμένοι τον βρίζουν. Πάντως, η Ρεάλ πήρε θέση και τον στήριξε ανοιχτά μέσω ανακοίνωσης, αφού επίκειται αναμέτρηση των δυο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, αυτή την φορά για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Ρεάλ εκφράζει τη στήριξή της στον αρχηγό μας και της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, η συμπεριφορά του οποίου ήταν και είναι πάντα υποδειγματική για τους φιλάθλους και το άθλημα γενικά.

Ο σύλλογός μας είναι πάντα αντίθετος σε κάθε μορφή βίας και όσους με τη συμπεριφορά τους πλήττουν το ποδόσφαιρο, το οποίο δεν πρέπει να είναι πεδίο προσβολών και φαινομένων βίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα πρόθυμη για συνεργασία με τις άλλες ομάδες για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων και υποστηρίζουμε την ανακοίνωση της Σεβίλλης που καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο, να το κάνουν για να απολαύσουν ποδόσφαιρο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ