ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Στην Ρεάλ με 97,4 εκατ. ευρώ ο Αζάρ"

"Στην Ρεάλ με 97,4 εκατ. ευρώ ο Αζάρ"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία προκειμένου ο Εντέν Αζάρ να μετακομίσει στην Μαδρίτη έναντι 97,4 εκατ. ευρώ.

Βαλίτσες για Μαδρίτη φέρεται να ετοιμάζει ο Εντέν Αζάρ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS" οι διοικήσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ήρθαν σε κατ' αρχήν συμφωνία για την μεταγραφή του Βέλγου έναντι του ποσού των 97,4 εκατ. ευρώ.

Το ισπανικό δημοσίευμα θέλει την "Βασίλισσα" να κέρδισε την Παρί Σεν Ζερμαίν στην κούρσα της απόκτησης του Αζάρ, που θέλει να αποχωρήσει από τους "μπλε" του Λονδίνου (έχει συμβόλαιο έως τις 30/6/2020) μετά την απογοητευτική σεζόν την οποία διανύει στο "Stamford Bridge".

Υπάρχουν πάντως αναφορές που θέλουν την χρηματική αποζημίωση της Τσέλσι να μειώνεται εφόσον συμφωνήσει να μπει στα ανταλλάγματα για την μεταγραφή του Αζάρ ο Χάμες Ροντρίγκες, ενώ στο παιχνίδι δεν αποκλείεται να μπει και ο Ίσκο.

Σε δηλώσεις του τον προηγούμενο μήνα, ο Αζάρ είχε παραδεχθεί ότι θα τον ενδιέφερε να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν.

"Σίγουρα ο Ζινεντίν Ζιντάν σου δημιουργεί ενδιαφέρον. Ήταν το είδωλο μου σαν ποδοσφαιριστής και έχει εκφραστεί με καλά λόγια για εμένα εδώ και πολύ καιρό. Σε κάθε περίπτωση θέλω να συνεργαστώ με τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο", είχε υπογραμμίσει ο Βέλγος διεθνής κυνηγός.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ