ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στη Ρεάλ το Trofeo Bernabéu, 5-3 τη Ρεμς

Στη Ρεάλ το Trofeo Bernabéu, 5-3 τη Ρεμς

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 5-3 τη Ρεμς σε φιλική αναμέτρηση και κατέκτησε το Trofeo Bernabéu. Σκόρερ για τη γαλλική ομάδα ο πρώην μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Πάμπλο Τσαβαρία. (video)

Οκτώ γκολ είχε η φιλική αναμέτρηση του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ρεμς, την Τρίτη το βράδυ. Οι "μερένγκες" νίκησαν 5-3 τους "ρουζ ε μπλον" και κατέκτησαν το Trofeo Bernabéu.

Ο πρώην μεταγραφικός στόχος της, Πάμπλο Τσαβαρία, άνοιξε το σκορ για τη Ρεμς, εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Ωστόσο τα γκολ των Νάτσο (11'), Σέρχιο Ράμος (40') κι Άλβαρο Μοράτα (45'+1'), διαμόρφωσαν το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Οντέν μείωσε σε 3-2 για τη γαλλική ομάδα τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου, με τον Χάμες Ροντρίγκες να κάνει το 3-2 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Ο Κιεΐ σκόραρε στο 73ο λεπτό για το 4-3, με τον Μαριάνο Ντίας στο 80ό να διαμορφώνει το τελικό 5-3.

ΡΕΑΛ: Κίκο Κασίγια (64' Γιάνιεθ), Ντανίλο (63' Καρβαχάλ), Σέρχιο Ράμος (46' Βαράν), Νάτσο (73' Λίνχαρτ), Μαρσέλο (46' Άλβαρο Τεχέρο), Κρόος (63' Καζεμίρο), Χάμες Ροντρίγκες (66' Λούκας Βάθκεθ), Μόντριτς (63' Κόβατσιτς), Μάρκο Ασένσιο (46' Ίσκο), Μπέιλ (64' Ένθο Φερνάντεθ), Άλβαρο Μοράτα (46' Μαριάνο Ντίας)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ