ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στενοχωρημένος ο Ρονάλντο λόγω... Κακά

Στενοχωρημένος ο Ρονάλντο λόγω... Κακά

Η αποτυχία της Ρεάλ να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Κακά είναι ο λόγος της... δυστυχίας του Ρονάλντο στη Μαδρίτη σύμφωνα με αποκάλυψη της "As". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά έχουν αναπτύξει μία ισχυρή φιλία εδώ και τρία χρόνια, από τότε που μετακόμισαν αμφότεροι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", παρόλα αυτά ο ένας βοήθησε άθελά του στη... δυστυχία του άλλου!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "As" η έντονη δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον σύλλογο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το θέμα της παραχώρησης του Βραζιλιάνου αυτό το καλοκαίρι.

Ο "CR7" αμείβεται με 9.000.000 ετησίως και είχε ζητήσει από τους διοικούντες την "βασίλισσα" αναπροσαρμογή στις αποδοχές του, με την διοίκηση από την πλευρά της να ελπίζει σε σημαντική εισροή χρημάτων στα ταμεία της ώστε να επενδύσει σημαντικό μέρος των χρημάτων για το deal με τον Πορτογάλο.

Ο Κακά όμως έμεινε στην ισπανική πρωτεύουσα παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για αυτόν όλο το καλοκαίριο (με πρώτη και καλύτερη τη Μίλαν), τα περίπου 25.000.000 ευρώ που υπολόγιζε η Ρεάλ έμειναν όνειρο θερινής νυκτός και έτσι το νέο συμβόλαιο στον Ρονάλντο με μεγαλύτερες απολαβές δεν ήρθε ποτέ...

Να σημειωθεί πάντως ότι οι δύο παίκτες εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις, με τον Κακά να δηλώνει μάλιστα πως είναι σημαντικό να είναι ευτυχισμένος ο συμπαίκτης του "επειδή είναι απαραίτητος στην ομάδα".

Διαβάστε επίσης τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την οποία προκάλεσε αναστάτωση στη Ρεάλ, την πρόταση 120.000.000 ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι για τον CR7, τη διευκρινιστική του τοποθέτηση μέσω Facebook αλλά και την έκρηξη του Φλορεντίνο Πέρεθ που αισθάνθηκε προδωμένος από τον παίκτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ