ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Στα χέρια του Ζάχαβι η επίσημη πρόταση της Ρεάλ για Νεϊμάρ"

Real Madrid's Nacho is fouled by PSG's Neymar, right,during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Nacho is fouled by PSG's Neymar, right,during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Επίσημη πρόταση για τον Νεϊμάρ κατέθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "UOL Esporte". Ο ρόλος του μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, και η συνάντηση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεϊμάρ είναι δεδομένο, με τις εξελίξεις να αναμένεται να τρέξουν μέσα στο καλοκαίρι.

Μία αποκάλυψη της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας "UOL Esporte" έρχεται να βάλει σε άλλη βάση τις όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γνωστός μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος είχε εμπλακεί και στη μετακίνηση του 26χρονου από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί, επισκέφθηκε τον Νεϊμάρ στη Βραζιλία για να συζητήσουν για το μέλλον του.

Μάλιστα, ο Ζάχαβι φέρεται να έχει συναντηθεί ήδη με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον τελευταίο να έχει καταθέσει ήδη την πρώτη επίσημη πρόταση, η οποία έχει γνωστοποιηθεί ήδη στον Βραζιλιάνο.

Αν και οι άνθρωποι της Παρί έχουν ξεκαθαρίσει πως η επόμενη σεζόν θα βρει τον Βραζιλιάνο στο Parc des Princes, οι φήμες αναμένεται να αυξάνονται όσο πλησιάζει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Πόσο μάλλον όταν ο 26χρονος δεν μιλά ανοιχτά για το μέλλον του.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ