ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στα "μαχαίρια" παίκτες-ιατρικό επιτελείο στη Ρεάλ

Στα "μαχαίρια" παίκτες-ιατρικό επιτελείο στη Ρεάλ

Με αφορμή το νέο τραυματισμό του Μπενζεμά, οι παίκτες της Ρεάλ απαιτούν από τη διοίκηση να διώξει τον γιατρό της ομάδας, Χεσούς Όλμο, καθώς πιστεύουν πως αυτός ευθύνεται που δεν μπορούν να "ξεφύγουν" φέτος από τους τραυματισμούς.

Τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που μαστίζουν φέτος τη Ρεάλ αποδίδονται στον υπεύθυνο του ιατρικό τιμ, Χεσούς Όλμο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι παίκτες, ενώ ζητάνε και την άμεση απομάκρυνσή του.

Από τον Ιούλιο, όταν ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη φετινή δύσκολη σεζόν, η Ρεάλ μετρά αισίως 20 τραυματισμούς, με τον πρώτο να είναι του Φάμπιο Κοεντράο στις 11/7. 11 παίκτες έχουν υποστεί αυτούς τους 20 τραυματισμούς καθώς οι περισσότεροι έχουν παρουσιάσει υποτροπή ή τραυματίζονται στο ίδιο σημείο, με τον Μπέιλ και τον Μπενζεμά να έχουν από τρεις τραυματισμούς έκαστος τη φετινή σεζόν.

Γι' αυτό ακριβώς διαμαρτύρονται οι παίκτες της Ρεάλ, καθώς παίκτες που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα με τραυματισμούς στην καριέρα τους, τώρα που δέχονται τις θεραπείες του Όλμο αποκτούν μόνιμο πρόβλημα. Οι αντιδράσεις για τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου στο "Βαλδεμπέμπας", υπήρχαν από την αρχή της χρονιάς και την θητεία του Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να τον υπερασπίζεται δημοσίως. Οι παίκτες είχαν απαιτήσει από τη διοίκηση να μην επιτραπεί ξανά η είσοδος του Όλμο στα αποδυτήρια αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Πλέον το θέμα έχει βγει εκτός ελέγχου, με τους παίκτες να ζητάνε το "κεφάλι" του Όλμο και να επισκέπτονται, μυστικά, άλλους γιατρούς. Η καλή σχέση, όμως, του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Χεσούς Όλμο, τον δυσκολεύει να πάρει την απόφαση να τον απολύσει και ρισκάρει να δημιουργηθεί μεγαλύτερη κρίση στα αποδυτήρια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ