ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σπόντες του Ράμος για Ρονάλντο: "Ίσως ο τρόπος του να μην είναι ο καλύτερος"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo is congratulated by Sergio Ramos, right, after scoring the second goal during a Spanish La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, northern Spain, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo is congratulated by Sergio Ramos, right, after scoring the second goal during a Spanish La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, northern Spain, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Ο Σέρχιο Ράμος πήρε θέση για τα παράπονα των παικτών της Ρεάλ για τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη δυσφορία που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης είναι... ηλεκτρισμένο, ύστερα κι απ' τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο περί αποδυνάμωσης της ομάδας κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είναι κι ο πιο συμπαθής στις τάξεις των ποδοσφαιριστών των "μερένγκες", αφού υπάρχουν παράπονα για τη συμπεριφορά του.

Θέση για τις συγκεκριμένες φήμες πήρε ο αμυντικός των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε εμμέσως τη δυσφορία που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

"Το να λέμε αν κάτι ενοχλεί ή όχι δεν βοηθά και πολύ τα συμφέροντα της ομάδας. Ο καθένας στην ομάδα μπορεί να έχει τη δική του άποψη, ίσως κάποιοι να επηρεάζονται περισσότερο από άλλους, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή. Πάντα ο ίδιος ήταν και δεν με εκπλήσσει ότι ακόμη και σε μια νίκη με 3-0 είχε αυτή τη δυσαρεστημένη έκφραση επειδή δεν σκόραρε ο ίδιος. Είναι τέτοια η φιλοδοξία του. Όμως εμείς ξέρουμε πώς να τον χειριστούμε, γιατί στο κάτω-κάτω κάνει τόσα πολλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ίσως ο τρόπος του να μην είναι ο καλύτερος και ίσως σε κάποιους να μην αρέσουν τέτοιες κινήσεις, αλλά εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για το αν θα σκοράρει ο Ρονάλντο, ο Ίσκο ή ο Κέιλορ Νάβας. Χαίρομαι το ίδιο, σαν να είχα σκοράρει εγώ. Προφανώς ο Ρονάλντο έχει έναν άλλο ρόλο, διεκδικεί το Χρυσό Παπούτσι, τη Χρυσή Μπάλα και τόσες ατομικές διακρίσεις που επηρεάζεται από τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά θεωρώ πως δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις από τη στιγμή που προσφέρει τόσα στη Ρεάλ και είναι δύσκολο να ενοχληθείς από μια κίνησή του", υποστήριξε ο αρχηγός των "μερένγκες".

Photo Credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ