ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σοβαρό πρόβλημα με Ράμος

Σοβαρό πρόβλημα με Ράμος
Ράμος-Ισπανία

Ο Σέρχιο Ράμος έγινε αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στο γόνατο στη νίκη της Ισπανίας στην Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Άτυχος στάθηκε ο Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από άτσαλη πτώση σε προσπάθεια για κεφαλιά και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο γιατρός της Ισπανίας, Όσκαρ Θελάδα, επιβεβαίωσε την Κυριακή τα άσχημα νέα για τον τραυματισμό του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, μετά από διάγνωση στα αποδυτήρια του "Λόρο Μπορίτσι".

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο αρχηγός των "μερένγκες" θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο 30χρονος άσος θα απουσιάσει απ' τις αναμετρήσεις με Μπέτις (15/10), Αθλέτικ Μπιλμπάο (23/10), Αλαβές (29/10) και Λεγκανές (6/10) για το πρωτάθλημα Ισπανίας, καθώς κι απ' τις αναμετρήσεις με τη Λέγκια Βαρσοβίας (18/10 & 06/11) για την 3η και 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Παράλληλα, ο Τζουλέν Λοπετέγκι δεν μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ΠΓΔΜ στις 12 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε πως ήδη εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Καζεμίρο, Χάμες Ροντρίγκες και Λούκα Μόντριτς.

Τα προβλήματα αυξάνονται ραγδαία για τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμών στους Καζεμίρο, Μαρσέλο, Λούκα Μόντριτς και Χάμες Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πικέ ανακοίνωσε το τέλος από την εθνική Ισπανίας
Ιταλική ανατροπή στα Σκόπια
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ