ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πάγωσαν" με Μόντριτς στη Ρεάλ

"Πάγωσαν" με Μόντριτς στη Ρεάλ

Η νίκη κόντρα στη Μάλαγα αποδείχτηκε πύρρειος για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Λούκα Μόντριτς. Αγωνία και για τον τραυματισμό του Μπέιλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στερήθηκε για μερικούς μήνες τη φετινή σεζόν τον Λούκα Μόντριτς λόγω τραυματισμού και το άσχημο για αυτήν είναι πως θα διεκδικήσει τους δύο μεγάλους στόχους που της έχουν απομείνει (La Liga, Champions League) χωρίς τον μαέστρο της μεσαίας γραμμής της.

Ο τραυματισμός του Κροάτη άσου κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα με τη Μάλαγα (3-1) δεν ήταν καθόλου επιπόλαιος και μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο "Sanitas La Moraleja" διαπιστώθηκε πως υπάρχει ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου του.

"Πάγωσαν" με Μόντριτς στη Ρεάλ

Ο Λούκα Μόντριτς φτάνει στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, κάτι που σημαίνει πως το μοναδικό ματς που προλαβαίνει είναι ο τελικός του Champions League (7 Ιουνίου) σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι φτάσουν μέχρι το τέρμα του δρόμου στη διοργάνωση.

"Πάγωσαν" με Μόντριτς στη Ρεάλ

Λαβωμένος αποχώρησε και ο Γκάρεθ Μπέιλ από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Μάλαγα

Σημειώνεται πως εκτός του Μόντριτς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Μάλαγα και ο Μπέιλ (χτύπησε στην αριστερή γάμπα), με τον Ουαλό άσο να αναμένεται να υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις στο ίδιο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα 3-1

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ