ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Σφήνα" της Ρεάλ για Ντεμπελέ

France's Ousmane Dembele, left, reacts after scoring his side's 3rd goal during a friendly soccer match between France and England at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris, France, Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
France's Ousmane Dembele, left, reacts after scoring his side's 3rd goal during a friendly soccer match between France and England at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris, France, Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να μπει "σφήνα" στην μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, εκμεταλλευόμενη τους Πέτζα Μιγιάτοβιτς και Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση του "εκλεκτού" που θα διαδεχθεί τον Νεϊμάρ στηn επίθεση της ομάδας, με το όνομα του Ουσμάν Ντεμπελέ να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας.

Μάλιστα, οι "μπλαουγκράνα" έχουν αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, αλλά προς το παρόν υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ των απαιτήσεων των Βεστφαλών και των όσων προσφέρει η "Μπάρτσα".

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν έως και 100.000.000 ευρώ για τον 20χρονο εξτρέμ, αλλά οι διοικούντες την Ντόρτμουντ δεν συζητούν την παραχώρησή του μ' ένα ποσό κάτω απ' τα 150.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo", οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να προβούν σε κάποια βιαστική κίνηση, αφού γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο θα σημαίνει αυτόματα ότι θα πληρώσουν... υπεραξία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι "μπλαουγκράνα" δεν... τρέχουν μόνοι τους, αφού τις τελευταίες ώρες γερά στο κόλπο της απόκτησης του Ντεμπελέ έχει μπει κι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "μερένγκες", σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η Καταλανική εφημερίδα, θέλουν να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς με τον ατζέντη του Ντεμπελέ, Μούσα Σισοκό προκειμένου να τον φέρουν στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Παράλληλα, αν αυτή η κίνηση δεν ευοδώσει, οι Μαδριλένοι θα παίξουν το -επίσης- δυνατό χαρτί που ακούει στο όνομα "Ζινεντίν Ζιντάν" και αποτελεί ίνδαλμα για τους Γάλλους ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντεμπελέ έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην "Μπάρτσα", έχοντας ήδη συμφωνήσει με τους Καταλανούς για πενταετές συμβόλαιο. Παρ' όλα αυτά, τα πάντα είναι ανοιχτά...

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ