ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σέρχιο Ράμος: "Στη Βαρκελώνη με θέλουν στη φυλακή μαζί με τον Πουτζδεμόν"

Barcelona's Luis Suarez, right, goes for the ball as Real Madrid's Sergio Ramos, left, defends during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona's Luis Suarez, right, goes for the ball as Real Madrid's Sergio Ramos, left, defends during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Σέρχιο Ράμος ερωτήθηκε για το χτύπημα πάνω στον Λουίς Σουάρες, το οποίο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και απάντησε πως στη Βαρκελώνη θέλουν να τον δουν στη φυλακή μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν σίφουνας απ' το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", επικρατώντας 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο clasico. Οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται πλέον στο +14 απ' τους "μερένγκες", οι οποίοι, παρότι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, δείχνουν πως δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους.

Η αρνητική εξέλιξη του αγώνα προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες της Ρεάλ, με τον Σέρχιο Ράμος να χτυπάει τον Λουίς Σουάρες σε μία διεκδίκηση της μπάλας κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ο αρχηγός των μαδριλένων τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, προκαλώντας την αντίδραση των παικτών της "Μπάρτσα", οι οποίοι ζητούσαν την αποβολή του.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ράμος ερωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση και απάντησε με αιχμηρό τρόπο, τονίζοντας πως στη Βαρκελώνη θέλουν να τον δουν στη φυλακή μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν.

"Στη Βαρκελώνη είμαι σίγουρος πως θεωρούν ότι πρέπει να πάω στη φυλακή μαζί με τον Πουτζδεμόν. Δεν είχα καμία πρόθεση να χτυπήσω το Σουάρες", υποστήριξε ο αρχηγός της Ρεάλ, ενώ στη συνέχεια, σε ό,τι αφορά στη μάχη του τίτλου, δήλωσε: "Είμαι πολύ απογοητευμένοι απ' την εξέλιξη του αγώνα, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος".

Δείτε τη φάση:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ