ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σε κίνδυνο η ανακατασκευή του "Μπερναμπέου"

Σε κίνδυνο η ανακατασκευή του "Μπερναμπέου"

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Pais", το επενδυτικό fund που είχε αναλάβει την ανακατασκευή του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" έναντι 400.000.000 ευρώ έκανε πίσω λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Στον "αέρα" βρίσκεται η ανακατασκευή του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" σύμφωνα με δημοσίευμα " El Pais". Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το επενδυτικό fund "Mubadala" της εταιρείας Cepsa που είχε αναλάβει το πρότζεκτ έναντι 400.000.000 ευρώ έκανε πίσω λόγω οικονομικών προβλημάτων απ' την πτώση της τιμής του πετρελαίου.

Η Cepsa δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο, αφού ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Καντέμ Αλ Γκουμπαϊσί που είχε υπογράψει το deal με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνελήφθη πριν από μερικούς μήνες στο Άμπου Ντάμπι, με την κατηγορία του ξεπλύματος "μαύρου" χρήματος. Πλέον, μένει να φανεί αν θα υπάρξει ακύρωση της συμφωνίας ή απλά μία μικρή παράταση στην έναρξη των έργων, τα οποία ούτως ή άλλως δεν είχαν συγκεκριμένη ημερομηνία.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ο οποίος είχε λάβει την έγκριση και του δημοτικού συμβουλίου της Μαδρίτης, θα υπήρχαν σημαντικές βελτιώσεις στα διαζώματα και στην οροφή του γηπέδου, καθώς και ανακαίνιση του μουσείου, το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες καθημερινά και προσφέρει σημαντική οικονομική ενίσχυση στα ταμεία του συλλόγου.

Photo Credits: Real Madrid CF

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ