ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να σκοράρω όπως ο Ρονάλντο"

Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να σκοράρω όπως ο Ρονάλντο"
Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραδέχεται ότι δεν μπορεί να φθάσει στο σκοράρισμα τον Ρονάλντο, που τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Ο 23χρονος Χάμες Ροντρίγκες παραδέχτηκε ότι οι ικανότητες του στο σκοράρισμα δεν φθάνουν αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε βγει πρώτος σκόρερ στο πρόσφατο Μουντιάλ με 6 γκολ αλλά υπολείπεται κατά πολύ των ικανοτήτων του Πορτογάλου. Δηλώνει ότι ο ρόλος του στο γήπεδο είναι ανάλογος με του Ντι Μαρία ενώ του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται ο Ίσκο.

"" Γνωρίζω ότι έπρεπε να προσαρμοστώ στην Ρεάλ και ότι πρέπει να βελτιωθώ. Δεν είμαι σκόρερ. Μου αρέσει να σκοράρω γκολ αλλά δεν είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που βάζει 60 γκολ στην σεζόν. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για μένα.

Δεν νοιώθω καμία πίεση. Ο Ντι Μαρία ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης και έχω μεγάλο σεβασμό για το τι έχει πετύχει με την Ρεάλ. Μπορώ να καταφέρω ανάλογα πράγματα. Όλοι οι παίκτες της Ρεάλ έχουν ποιότητα αλλά αυτός που με έχει εκπλήξει είναι ο Ίσκο. Μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ