ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Θέλω να είμαι ο καλύτερος στην ιστορία"

Ρονάλντο: "Θέλω να είμαι ο καλύτερος στην ιστορία"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε στους Ισπανούς δημοσιογράφους το μεγαλύτερο απωθημένο - επιθυμία του, στο περιθώριο της παραλαβής του "χρυσού παπουτσιού".(video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το "χρυσό παπούτσι" και υποστήριξε ότι δεν του αρκεί να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πορτογαλίας, αλλά αυτός στην ιστορία του αθλήματος, εκφράζοντας την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Θέλω να είμαι ο καλύτερος του κόσμου και δουλεύω γι' αυτό. Όταν τελειώσω την καριέρα μου, θέλω να βλέπω τα νούμερα και να είμαι ο καλύτερος στην ιστορία. Η σύγκριση με τον Ντι Στέφανο, ήταν κάτι που το έκανε ο πρόεδρος. Ο Αλφρέδο δεν είναι μαζί μας και βλέπει σε εμένα αυτό που ήταν ο Ντι Στέφανο. Είναι τιμή γιατί ο Ντι Στέφανο είναι ένας από τους πιο μεγάλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και το να συνδέεσαι με τους καλύτερους είναι προνόμιο και μου αρέσει.

Εμένα δεν μου αρκεί να είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πορτογαλίας, θέλω να είμαι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου και δουλεύω γι' αυτό, αλλά εξαρτάται και από το τι αρέσει στον καθένα. Σε μερικούς αρέσουν οι ξανθιές, σε άλλους οι μελαχρινές, σε μερικούς αρέσει ο Ρονάλντο, σε άλλους όχι.

Πρέπει να μιλήσουμε με τον Φλορεντίνο και να ανανεώσω (γέλια). Είμαι πολύ καλά, τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά. Αυτό που θέλω περισσότερο από όλα είναι να κερδίζω και να συνεχίσω έτσι. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου σε ηλικία 33 ετών και μετά να δω εάν ο πρόεδρος με θέλει για μερικά χρόνια ακόμη ή να φύγω.", είπε ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ