ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Χάρηκα την ανατροπή της Μπαρτσελόνα"

Ρονάλντο: "Χάρηκα την ανατροπή της Μπαρτσελόνα"

Ενθουσιασμένος με την ιστορική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση του Champions League εμφανίστηκε ο Ρονάλντο Ναζάριο. Τι υποστήριξε για την γκάφα του Κέιλορ Νάβας στη νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Μπέτις (2-1).

Σε δηλώσεις σχετικά με την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) για τη φάση των "16" του Champions League, αλλά και την γκάφα του Κέιλορ Νάβας, προχώρησε ο Ρονάλντο Ναζάριο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις (2-1).

Το "φαινόμενο" υποστήριξε ότι χάρηκε για την πρόκριση των "μπλαουγκράνα" στην επόμενη φάση, ενώ τη χαρακτήρισε αξέχαστη ανατροπή: "Το παρακολούθησα και φυσικά το διασκέδασα. Κάθε φίλος του ποδοσφαίρου το διασκέδασε. Ήταν αξέχαστη ανατροπή".

Ακόμα, αναφέρθηκε στην γκάφα του Νάβας, η οποία έβαλε τη Ρεάλ σε θέση "κυνηγού" απ' το 25ο λεπτό της συνάντησης: "Νομίζω ότι ήταν νευρικός με το αναπήδημα της μπάλας. Προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο, αλλά είχε ήδη χαθεί. Θα έπρεπε να τη διώξει σε κόρνερ".

Τέλος, υπογράμμισε ότι μπορεί η Ρεάλ να έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τερματίσει πρώτη, μιας και η Μπαρτσελόνα παραμένει κοντά στην κορυφή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ