ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Θέλω να αποσυρθώ στη Ρεάλ, αλλά δεν εξαρτάται από μένα"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo greets Real Madrid President Florentino Perez, center, and Gremio President Romildo Bolzan Jr., right, after winning the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo greets Real Madrid President Florentino Perez, center, and Gremio President Romildo Bolzan Jr., right, after winning the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το αν θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ψηφίζει την παραμονή του Πορτογάλου.

Οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν περάσει από χίλια κύματα, δεν μπορεί να χαρακτηριστούν ομαλές, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να απαντά για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης και να αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

"Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, αλλά τα πράγματα δεν εξαρτώνται από μένα. Αυτό που εξαρτάται από μένα, είναι ό,τι κάνω στο χορτάρι. Δεν είμαι αυτός που τρέχει το κλαμπ και αυτό είναι κάτι που αφορά όσους έχουν αυτές τις ευθύνες.

Η δουλειά μου είναι στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι τα πηγαίνω καλά. Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα ελέγξω", ανέφερε ο Ρονάλντο, πετώντας τις σπόντες του και το μπαλάκι της ευθύνης στη διοίκηση της Ρεάλ αναφορικά με το μέλλον του και το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2021. Ο ίδιος έχει πει πως δεν ήταν το τελευταίο της καριέρας του.

ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ Ο ΖΙΝΤΑΝ

Για το αν θα ήθελε να προσφερθεί νέο συμβόλαιο στον Ρονάλντο, ρωτήθηκε και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ανέφερε: "Φυσικά, αλλά την κατάλληλη στιγμή. Για μας είναι κρίσιμο να μείνει ο Κριστιάνο. Βρίσκεται στο κλαμπ του, στο σπίτι του και κανένας δεν μπορεί να κάνει αυτά που ο ίδιος κάνει στο γήπεδο, οπότε ελπίζουμε να παραμείνει μέχρι να αποσυρθεί".

AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ