ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Θα ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία"

Ρονάλντο: "Θα ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του για την υπόθεση φοροδιαφυγής τον περασμένο Αύγουστο, παραδέχθηκε πως θα ήθελε να φύγει απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης και να επιστρέψει στην Αγγλία!

Η υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτέλεσε ένα απ' τα σημαντικότερα θέμα συζήτησης του περασμένου καλοκαιριού.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν εμφανώς ενοχλημένος απ' τη συμπεριφορά των ισπανικών αρχών προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να κάνει σκέψεις φυγής απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εν τέλει, ύστερα κι από πιέσεις που δέχθηκε απ' τον πρόεδρο των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του τον περασμένο Ιούλιο, ο Ρονάλντο παραδέχθηκε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία, καθώς εκεί δεν είχε ποτέ θέματα με τη φορολογία.

"Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην Αγγλία, γι' αυτό το λόγο, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ, θα ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία. Έχω μόνο απολυτήριο λυκείου. Αυτό που ξέρω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Πληρώνω περισσότερα στην Ισπανία για να μην έχω προβλήματα

Όταν πηγαίνω σε ένα μέρος, πάντα πληρώνω όσα πρέπει να πληρώσω και πάντα λέω στους συμβούλους μου να είναι τυπικοί, επειδή η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που γνωρίζω", υποστήριξε ο 32χρονος επιθετικός. Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και εφτά χρόνια, αν αποδειχθεί ένοχος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ