ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Συγγνώμη που ήμουν μ@λ@κ@ς, αλλά αυτός είμαι"

Ρονάλντο: "Συγγνώμη που ήμουν μ@λ@κ@ς, αλλά αυτός είμαι"

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2/10) βραβεύτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για το ρεκόρ σκοραρίσματος που πέτυχε, στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και ζήτησε συγγνώμη από τα ΜΜΕ για τις στιγμές που δεν έχει φερθεί... ευπρεπώς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2/10, 13:00) πραγματοποιήθηκε η τελετή για τη βράβευση του Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή την ισοφάριση του Ραούλ Γκονθάλεθ στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ της ομάδας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα θεωρεία του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και όλοι έδωσαν το παρών.

Στην παρουσίαση του Πορτογάλου ήταν παρατεταγμένα όλα τα τρόπαια και τα βραβεία που έχει κατακτήσει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα Champions League, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δυο Copa del Rey, ένα Διηπειρωτικό Συλλόγων, ένα Super Cup Ευρώπης και ένα Super Copa de Espana. Φυσικά οι τρεις "Χρυσές Μπάλες" και τα τρία "Χρυσά Παπούτσια" που έχει κατακτήσει ως παίκτης.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε στον Ρονάλντο ένα βραβείο για το τεράστιο κατόρθωμά του, την ισοφάριση του Ραούλ ως πρώτου σκόρερ της "βασίλισσας". Στην τελετή δεν επιτρεπόταν η είσοδος στο κοινό και όσοι ήθελαν να τιμήσουν τον παίκτη, έπρεπε να περιμένουν έξω από τις κλειστές πόρτες του γηπέδου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε για το βραβείο: "Είναι τιμή μου να παίρνω αυτό το βραβείο, από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα της Ρεάλ ήταν το όνειρό μου. Να γίνω ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, να ξεπεράσω τον φίλο μου τον Ραούλ και τον θρύλο της ομάδας, τον Ντι Στέφανο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να το καταφέρω. Φυσικά και κάθε προπονητή μου ξεχωριστά που με βοήθησαν στην καριέρα μου. Θέλω, φυσικά, να ζητήσω συγγνώμη από τα ΜΜΕ με τα οποία ήμουν λίγο μ@λ@κ@ς, αλλά αυτός είμαι".

Δείτε το επίμαχο σημείο της... αυτοκριτικής του στο 07'22'':

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ