ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Στο δικό μου μυαλό είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου"

Ρονάλντο: "Στο δικό μου μυαλό είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου"
2016 GETTY IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστεύει στον εαυτό του, έχει αυτοπεποίθηση και γι' αυτό δεν διστάζει να πει ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη χωρίς κανένα δισταγμό. Όπως λέει ο ίδιος, "είμαι ο καλύτερος, διότι δουλεύω για να είμαι ακριβώς αυτό"

Μέσα στο 2016 σήκωσε το Champions League για τρίτη φορά στην καριέρα του και δεύτερη ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ήταν ο ηγέτης της Πορτογαλίας στον δρόμο για την κατάκτηση του Euro στα γήπεδα της Γαλλίας. Αν μη τι άλλο, είναι δυο κομβικοί τίτλοι για να του δώσουν τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς στην απονομή της Χρυσής Μπάλας για το 2016, έστω και αν δεν ήταν τόσο καθοριστικός στον τελικό με την συμπολίτισσα Ατλέτικο, ούτε με την οικοδέσποινα Γαλλία λόγω του τραυματισμού του στα πρώτα λεπτά. Σε ένα τρόπαιο όμως, μετράει και πώς έφτασες μέχρι εκεί...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο -περί ου ο λόγος- αισθάνεται ήδη ο κορυφαίος για το 2016. Για τον ίδιο είναι έτσι και αλλιώς ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Δεν περιμένει ένα βραβείο για να... τοποθετήσει τον εαυτό του στην κορυφή. Αν δεν είχε τόσο εγωισμό μέσα του, πιθανότατα δεν θα έφτανε εδώ που έχει φτάσει, έστω και αν το ταλέντο του περισσεύει. Δουλεύει όμως, δεν μένει στάσιμος, ούτε εφησυχάζει.

Ο "CR7" έκανε δηλώσεις στην "Gazzetta Dello Sport" και τόνισε πως "θεωρώ τον εαυτό μου ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, διότι δουλεύω σκληρά για να είμαι ακριβώς αυτό. Στο μυαλό μου, είμαι ο καλύτερος", είπε ο Ρονάλντο, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τη Ρεάλ ως το καλοκαίρι του 2021, με ετήσιες απολαβές 23.000.000 ευρώ. Ο 31χρονος ετοιμάζεται για συμφωνία ζωής με την "Βασίλισσα" της Ευρώπης.

"Το όνειρό μου είναι να κλείνω τα μάτια μου και να παίζω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αυτό που θέλω πιο πολύ απ' όλα και θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Είναι ο σύλλογος της καρδιάς μου", κατέληξε ο Πορτογάλος, που δεν φαίνεται να θέλει να αποχωρίσει από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Και γιατί να θέλει άλλωστε...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ