ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Μη χαλάτε αυτή την υπέροχη στιγμή που ζω με ψευδείς ειδήσεις"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram διαψεύδει τα περί φυλάκισής του. Τι ανέφερε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρνητική τροπή φέρεται να πήρε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η υπόθεση της φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo", o Πορτογάλος σούπερ σταρ πρότεινε να πληρώσει μέρος του ποσού και συγκεκριμένα περίπου 5.000.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει οριστικά η υπόθεση, αλλά το δικαστήριο της Μαδρίτης απέρριψε το αίτημά του. Αυτό σημαίνει πως ο CR7 συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης έως και επτά ετών.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διέψευσε το γεγονός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν θέλει κάποιοι να προσπαθούν να του χαλάσουν αυτή την υπέροχη στιγμή που ζει, γράφοντας ψευδείς ειδήσεις. Η δημοσίευση έγινε μία ημέρα μετά από την εμφάνιση του Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα στο 6-3 με την Ζιρόνα

Συγκεκριμένα, ο άσος των Μαδριλένων έγραψε: " Μην προσπαθείτε να χαλάσετε την όμορφη στιγμή που ζω με ψευδείς ειδήσεις! Η ζωή είναι καλή".

AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ