ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Με ανέδειξε η Σπόρτινγκ, δεν μπορούσα να πανηγυρίσω"

Ρονάλντο: "Με ανέδειξε η Σπόρτινγκ, δεν μπορούσα να πανηγυρίσω"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στο μη πανηγυρισμό του στο γκολ απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και στο μέλλον του, ενώ δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ της νίκης, Άλβαρο Μοράτα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τέρματα των Ρονάλντο στο 89' και Μοράτα στο 93', έκανε ανατροπή και νίκησε 2-1 τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο σκόρερ της ισοφάρισης με εκτέλεση φάουλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το τέρμα του, λέγοντας πως "δεν μπορούσα να το πανηγυρίσω κόντρα στην ομάδα που με ανέδειξε και σε ανθρώπους που σέβομαι και έχω στην καρδιά μου".

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να αποσυρθεί από την δράση, αγωνιζόμενος στην Σπόρτινγκ, σχολίασε ότι "είναι τιμή το ότι αυτοί οι άνθρωποι με αγαπάνε και αισθάνομαι τυχερός που ο πρόεδρος θέλει να κρεμάσω τα παπούτσια μου εκεί. Όμως θα ήθελα περισσότερο στη Ρεάλ, γιατί αυτή είναι η ομάδα της καρδιάς μου".

Ο Άλβαρο Μοράτα, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, είπε ανάμεσα σε άλλα ότι "επέστρεψα για βραδιές όπως η αποψινή. Θέλω να πετύχω και δουλεύω σκληρά για να βοηθάω με τα τέρματά μου. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και φύγαμε από το γήπεδο χαρούμενοι. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ