ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο και Ράμος σε Λεβαντόβσκι: "Υπάρχει χώρος για εσένα στη Ρεάλ"

Bayern's Robert Lewandowski, center, scores his side's first goal form a penalty during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern's Robert Lewandowski, center, scores his side's first goal form a penalty during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος φέρονται να έκαναν... ψηστήρι στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, προκειμένου ο Πολωνός φορ να σκεφτεί την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι παρουσιάστηκε εμφανώς ανέτοιμος στο "Santiago Bernabeu" την περασμένη Τρίτη (18/04) στη ρεβάνς ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League, εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, ο οποίος τον είχε αφήσει εκτός και στην πρώτη αναμέτρηση στη Γερμανία. Είναι γεγονός ότι δεν άγγιξε τη συνήθη απόδοσή του, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι πρόκειται για έναν εκπληκτικό επιθετικό, εκ των κορυφαίων στον πλανήτη.

Το τελευταίο είναι κάτι το οποίο οι δύο ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη επιρροή στα αποδυτήρια των "μερένγκες", Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος, φέρονται να γνωρίζουν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της " AS", οι δύο άσοι της Ρεάλ δεν δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά στον Πολωνό για το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στους Μαδριλένους, σε μια συνομιλία που είχαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, του ανέφεραν πως σε περίπτωση που ο ίδιος το επιθυμεί, υπάρχει χώρος στην ομάδα της Μαδρίτης για εκείνον. Λίγο αργότερα, ο άσος της Μπάγερν είχε και μια σύντομη συνομιλία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, στην οποία ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην τρέχουσα σεζόν και ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του.

Ο Λεβαντόβσκι είχε βρεθεί πολύ κοντά στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2014, όταν τελικά μεταγράφηκε στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια στο διεθνή Τύπο που τον εμπλέκουν με τους "μερένγκες".

Για την ώρα, ο 28χρονος δείχνει χαρούμενος στη βαυαρική ομάδα, αλλά ουδείς μπορεί να υποβαθμίσει τη σημασία του να σε "γλυκοκοιτάζει" μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Συν τοις άλλοις, η παραμονή των δύο επιθετικών των "μερένγκες", Καρίμ Μπενζεμά και Άλβαρο Μοράτα, δεν θεωρείται δεδομένη από τα ισπανικά ΜΜΕ. Ειδικά όσον αφορά στον δεύτερο.

Φυσικά, δεδομένου ότι ο Λεβαντόβσκι αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στην Μπάγερν, αλλά και ότι έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2021 (αμείβεται με 15.000.000 ετησίως και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Bundesliga), η Ρεάλ θα χρειαστεί να προσφέρει ένα... αστρονομικό ποσό για να δελεάσει τους Βαυαρούς.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πολωνός έχει πραγματοποιήσει 41 εμφανίσεις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, στις οποίες έχει σκοράρει 39 φορές.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ