ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Η βιολογική μου ηλικία είναι 23 ετών"

Real Madrid's Christiano Ronaldo jumps for the ball during a training session prior the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the stadium in Dortmund, Germany, Monday, Sept. 26, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Real Madrid's Christiano Ronaldo jumps for the ball during a training session prior the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the stadium in Dortmund, Germany, Monday, Sept. 26, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Ρονάλντο ενόψει του τελικού του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ και απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν δίδυμο με τον Νεϊμάρ. Τι απάντησε όταν ο δημοσιογράφος του θύμισε την περσινή του ατάκα: "Θα αποσυρθώ στα 41".

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Champions League το Σάββατο κόντρα στην Λίβερπουλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε μεγάλη ιστοσελίδα στην "Marca" και την εκπομπή "El Chiringuito de Jugones".

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού με τον ίδιο να τονίζει πως αρχικά έχει στο μυαλό του μόνο τον τελικό του Σαββάτου και ότι περνάει καλά στην Μαδρίτη ενώ ρωτήθηκε και αν θα ήταν καλό δίδυμο με τον Νεϊμαρ με τον ίδιο να σημειώνει πως τα οκτώ χρόνια που είναι στην Ρεάλ περισσότεροι από 50 παίκτες έχουν γραφτεί και δεν έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα της "βασίλισσας".

Ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη μάλιστα θύμισε στον Πορτογάλο διεθνή μια περσινή του ατάκα πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση όταν θα γίνει 41 ετών με τον Ρονάλντο αρχικά να αστειεύεται και εν συνεχεία να σημειώνει πως η βιολογική του ηλικία είναι... 23 ετών.

Το μέλλον σου ποιο είναι;
"Είμαι πολύ καλά στην Μαδρίτη αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν εξαρτώνται από μένα".

Θα ήταν ωραίο ένα δίδυμο Ρονάλντο-Νεϊμάρ;
"Δεν είμαι υπεύθυνος για αυτά τα πράγματα. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια και είναι περισσότεροι από 50 παίκτες που έχουν γραφτεί ότι θα έρθουν και κανείς δεν είναι εδώ τον Σεπτέμβριο. Πολλοί παίκτες έρχονται αλλά στο τέλος αυτοί που πάνε την ομάδα στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι".

Εν συνεχεία ο δημοσιογράφος της Marca του θύμισε πως πέρσι είχε πει ότι θα αποσυρθεί όταν γίνει 41 ετών με τον Πορτογάλο επιθετικό να αστειεύεται και να απαντάει: "Το είπα εγώ αυτό; Εντάξει τώρα η βιολογική μου ηλικία είναι 23 χρονών αλλά λείπουν πολλά χρόνια από το 41. Εάν θα μπορούσα να επαναλάβω αυτή τη φράση;

Είμαι καλά εδώ, χαρούμενος, πως να παραπονεθώ; Το Σάββατο παίζουμε έναν ακόμα τελικό. Ο κόσμος είναι με τον Κριστιάνο, οι οπαδοί. Είμαι καλά αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν εξαρτώνται από μένα. Στο σπίτι μου ναι, στην Ρεάλ όχι".

Ενώ συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Στα αποδυτήρια νοιώθω ότι οι συμπαίκτες μου με νοιάζονται και αυτό με ικανοποιεί. Ξέρουν ποιος είμαι, δεν κοροϊδεύω κανέναν και προχωράω με τις καλές και τις κακές στιγμές αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορώ να τα κοντρολάρω. Γενικά αγαπάω την Μαδρίτη και είναι πολύ σημαντικό ότι απολαμβάνω την εμπιστοσύνη του Φλορεντίνο Πέρεθ και των συμπαικτών μου, όπως και άλλοι παίκτες. Θα μπορούσα να είμαι ακόμα πιο συμπαθής και ευέλικτος αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος μου. Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος φίλος του προέδρου απλά να έχεις μια καλή επαγγελματική σχέση μαζί του. Εμένα μου συμπεριφέρεται καλά".

Είναι η Ρεάλ η καλύτερη ομάδα στον κόσμο:
"Ναι ακόμα πιστεύω ότι η Ρεάλ είναι η καλύτερα ομάδα στον κόσμο".

Θα κερδίσεις και πάλι τη "χρυσή μπάλα";
"Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό".

Βρίσκονται οι καλύτεροι στην Ρεάλ;
"Είναι όλοι εδώ. Ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά, ο Ασένσιο, ο Λούκας Βάθκεθ".,

Ποια θα είναι η ενδεκάδα του τελικού;
"Αυτό το σκέφτεται ο Ζιντάν. Δεν πρόκειται να με πιάσει πονοκέφαλος με αυτό, αυτοί που θα παίξουν θα τα πάνε καλά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ