ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Η Ρεάλ είναι καλύτερη από τη Λίβερπουλ"

Ρονάλντο: "Η Ρεάλ είναι καλύτερη από τη Λίβερπουλ"
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον τελικό του Champions League και υποστήριξε ότι η Λίβερπουλ του θυμίζει την προ ετών Ρεάλ. Τι είπε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της προπόνησης της Ρεάλ την Τρίτη, ενόψει του τελικού Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Ο αρχισκόρερ των "μερένγκες" εξήγησε πώς οι Άγγλοι του θυμίζουν την προ ετών ομάδα του, εξαιτίας των τριών γρήγορων επιθετικών που έχουν στο βασικό σχήμα.

"Μου θυμίζουν τη Ρεάλ πριν από 3-4 χρόνια, με τους τρεις γρήγορους παίκτες μπροστά. Είναι δυνατοί στην επίθεση και τους σέβομαι", σχολίασε ο Πορτογάλος, αναφερόμενος στο "BBC" που σχημάτιζε μαζί με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά στους πρωταθλητές Ευρώπης.

"Αλλά η Ρεάλ είναι καλύτερη. Πρέπει να παίξουμε στο επίπεδό μας, όμως πρέπει και να σεβαστούμε τον αντίπαλο", πρόσθεσε.

Ως πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάντως, έδειξε την προτίμησή του: "Οι τελικοί είναι πάντα ξεχωριστές περιστάσεις. Θα προτιμούσα να ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Λίβερπουλ αξίζει σεβασμό. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό".

Ο 33χρονος αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας διεκδικεί το 5ο Champions League της καριέρας του και δεν κρύβει την όρεξή του: "Θα ήταν μία ιστορική στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι ομαδικώς. Φαίνεται από το προπονητικό κέντρο. Δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο ιστορικό θα είναι, επειδή είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αργότερα, αν όλα πάνε καλά, θα μπούμε στα βιβλία της ιστορίας. Είμαι αισιόδοξος, αισθάνομαι καλά και μπορώ να δω τους συμπαίκτες μου να ετοιμάζονται. Αν κατακτήσω το 5ο, θα είναι καταπληκτικό".

Ο Ρονάλντο σχολίασε και τα τεκταινόμενα σε μία άλλη πρώην ομάδα του, τη Σπόρτινγκ: "Βρίσκομαι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Είμαι 100% μαζί τους. Δεν είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να δώσω συμβουλές για τις αποφάσεις όμως".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ