ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Γι' αυτό κούρεψα τα μαλλιά μου"

Ρονάλντο: "Γι' αυτό κούρεψα τα μαλλιά μου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στο Real Madrid TV κι αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να κουρέψει τα μαλλιά του, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Champions League απ' τους "μερένγκες".

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να κουρέψει τα μαλλιά του, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Champions League απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι λογικό έγινε... viral.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με το νέο look του, ρωτώντας, μάλιστα, τους θαυμαστές του αν τους αρέσει η επιλογή του. Όπως αναμενόταν, ο CR7 ερωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real Madrid TV για το νέο του κούρεμα και αποκάλυψε τον λόγο πίσω απ' τη συγκεκριμένη απόφαση:

"Ήταν μία υπόσχεση. Είχα υποσχεθεί πως αν κατακτούσαμε το Champions League και πετύχαινα γκολ, θα το έκανα. Τα καταφέραμε και γι' αυτό το λόγο κουρεύτηκα. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η αλήθεια είναι πως οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Μπορείτε πάντα να στηρίζεστε πάνω μου".

Photo Credits: Instagram Ronaldo

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ