ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Εκπληκτική σεζόν αν πάρουμε το Champions League"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι η σεζόν μπορεί να σωθεί ακόμα και τώρα για τη Ρεάλ, ενώ τόνισε ότι δεν περίμενε να κατακτήσει πέντε Χρυσές Μπάλες στην καριέρα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βραβείο του Κορυφαίου Παίκτη για το 2017 για τρίτη σερί χρονιά από το κινεζικό "Dongqiudi" στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης και επ' ευκαιρίας παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην κακή σεζόν των "μερένγκες" και στον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν είναι μία "μαύρη σεζόν"

"Αν κατακτήσουμε το Champions League στο τέλος της σεζόν, θα πρόκειται για μία εκπληκτική χρονιά. Είμαστε απογοητευμένοι, δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε αναλογιζόμενοι το Champions League, που είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο".

Για την απόσταση 19 πόντων από την Μπαρτσελόνα

"Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Αφήναμε πολλούς πόντους από την αρχή της σεζόν. Η μοναδική λύση είναι να δουλέψουμε, ο μόνος τρόπος".

Για τις Χρυσές Μπάλες και την αντιπαλότητά του με τον Μέσι

"Δεν έχω εμμονή. Δεν περίμενα να κατακτήσω τις πέντε Χρυσές Μπάλες που έχω. Με τον Μέσι είναι καλό που μοιραζόμαστε τις Χρυσές Μπάλες τα τελευταία δέκα χρόνια".

Για τα φαβορί του στο Μουντιάλ

"Η Γερμανία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Γαλλία και η Ισπανία είναι τα φαβορί, αλλά κι εμείς πάντα παλέψουμε, ακόμα κι αν δεν είμαστε υποψήφιοι για το τρόπαιο".

Για το 2017 του

"Ήταν μαγικό έτος. Σίγουρα το καλύτερο έτος της καριέρας μου σε επίπεδο ατομικών και συλλογικών τίτλων".

Για τον τραυματισμό του με τη Λα Κορούνια

"Αυτά τα πράγματα αποτελούν μέρος του παιχνιδιού".

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ