ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δεν χρειάζεται πολλή ταπεινότητα"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after winning a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. Real Madrid wins the Spanish league for the first time in five years, avoiding its biggest title drought since the 1980s. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after winning a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. Real Madrid wins the Spanish league for the first time in five years, avoiding its biggest title drought since the 1980s. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ να μην δείξουν μεγάλη ταπεινότητα στον τελικό Champions League με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προετοιμάζεται ψυχολογικά για τον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Γιουβέντους και ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνει σε πολύ καλή κατάσταση για την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη σερί χρονιά.

"Είμαι τυχερός να λέω κάθε σεζόν ότι αισθάνομαι καλά, αλλά μπορώ να πω ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση των τελευταίων ετών", δήλωσε σε media day ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια απένειμε τα εύσημα στον Ζινεντίν Ζιντάν.

"Η διαχείριση του Ζιντάν είναι πολύ καλή. Το rotation ήταν πολύ έξυπνη απόφαση του Ζιντάν κατά τη γνώμη μου. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν πολύ και εγώ αισθάνομαι καλύτερα. Ήταν ευεργετικό για μένα και ελπίζω να μπορώ να προσφέρω γκολ στην ομάδα το Σάββατο. Έρχομαι στον τελικό σε μία καλή στιγμή".

Ο 32χρονος επιθετικός μίλησε για το τι χρειάζεται για την κατάκτηση του τροπαίου και τόνισε: "Ο αγώνας κερδίζεται εάν σημειώσεις γκολ και εάν δεν δεχθείς. Αυτό είναι το κλειδί. Φτάνουμε στον τελικό σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μας χαροποίησε πολύ η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα έχουμε μία μοναδική ευκαιρία. Βρισκόμαστε σε μία καταπληκτική στιγμή".

Όσο για τα πνευματικά εφόδια του ιδίου και των συμπαικτών του, υποστήριξε ότι θα πρέπει να αποτινάξουν το άγχος και τον υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο.

"Δεν υπάρχει άγχος επειδή εάν σκέφτεσαι υπερβολικά κάποια πράγματα, μπορούν να σου κάνουν κακό. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος και να μην έχω το μυαλό μου στο ποδόσφαιρο τώρα, διότι γνωρίζω ότι την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα".

"Ναι, η ταπεινότητα έχει μία ευρεία έννοια, αλλά το να έχεις μεγάλη ταπεινότητα δεν είναι καλό. Πρέπει να μπούμε στον αγώνα ταπεινά, αλλά όχι τόσο πολύ. Πρέπει να τους δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, αλλά τέτοια είμαστε κι εμείς. Έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι και θα νικήσουμε".

Photo credits: AP Photo/Daniel Tejedor

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ