ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δεν είναι το πρόβλημα τα χρήματα"

Ρονάλντο: "Δεν είναι το πρόβλημα τα χρήματα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση μέσω... facebook μετά τη δήλωση-βόμβα πως δεν είναι ευτυχισμένος στη Ρεάλ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα οικονομικό και ότι σέβεται απόλυτα τους Μαδριλένους.

"Ξέρω ότι δημιούργησα τεράστια πολεμική από τη στιγμή που εξέφρασα τη στενοχώριά μου. Κατηγορήθηκα ότι το έκανα για να πάρω περισσότερα χρήματα αλλά αλλά μία ημέρα θα αποδείξω ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος", τόνισε μέσω της προσωπικής σελίδας που διατηρεί στο Facebook ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, και πρόσθεσε:

"Σε αυτό το σημείο θέλω να καθησυχάσω τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα κίνητρά, η αφοσίωσή, ο επαγγελματικός ζήλος και η θέληση να νικάω σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν επηρεαστεί σε καμία περίπτωση.

Έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό για μένα τον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να δώσω στο σύλλογο λιγότερα από όσα είμαι ικανός να προσφέρω. Χαιρετισμούς σε όλους τους Μαδριλίστας".

Διαβάστε επίσης για τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την οποία προκάλεσε αναστάτωση στη Ρεάλ , τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τους λόγους που επιθυμεί να αποχωρήσει από τη "βασίλισσα" καθώς και για την πρόταση 120.000.000 ευρώ που ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι για τον CR7.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ