ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δεν είμαι άγιος, ούτε διάβολος"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo looks on during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo looks on during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στους επικριτές του μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας, υποστηρίζοντας ότι το κοινό "θα σκάσει" και ότι "μιλούν για μένα σαν να είμαι εγκληματίας".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε με δηλώσεις του μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από μία επιτυχημένη χρονιά για τους "μερέγκες", που όμως τον έφερε ξανά στο επίκεντρο κριτικής.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έφτασε στο σημείο να ζητάει από το κοινό "να μην με αποδοκιμάζει στο 'Μπερναμπέου'", μετά από το χατ τρικ που σημείωσε απέναντι στην Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League, κάτι που δεν έχει λησμονήσει.

"Ο κόσμος μιλάει για μένα και δεν ξέρει τίποτα. Δεν βλέπω τηλεόραση, επειδή εάν έβλεπα, δεν θα είχα ζωή. Μιλούν πολύ συχνά για μένα με άσχημο τρόπο, τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για εκτός ποδοσφαίρου θέματα, μιλούν για μένα σαν να είμαι εγκληματίας".

"Όταν ο κόσμος μιλάει για μένα, κάνει λάθος, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και εξωαγωνιστικά. Οι κριτικές για το ποδόσφαιρο δεν με απασχολούν, επειδή γνωρίζω ότι ο κόσμος θα σκάσει, όταν κάνει την ανάλυση. Πάντα κρατούν δύο πέτρες στα χέρια τους όταν μιλούν. Δεν είμαι άγιος, αλλά δεν είμαι ούτε ο διάβολος, που αρκετός κόσμος λέει ότι είμαι".

Όσο για το δεύτερο πρωτάθλημα Ισπανίας της καριέρας του, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από ένα θεαματικό φινάλε της σεζόν, το καλύτερο εδώ και πολλές σεζόν, λόγω έξυπνης διαχείρισης, της βοήθειας του προπονητή και των συνεισφορών όσων αγωνίζονταν λιγότερο. Ήταν ένας ομαδικός τίτλος".

Photo credits: AP Photo/Daniel Tejedor

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ