ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δείξαμε ποια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, όπου θα διεκδικήσει το 12ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ηττήθηκε 2-1 στο "Vicente Calderon" από την Ατλέτικο, παρ' όλα αυτά προκρίθηκε στον τελικό του Champions League χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα στο "Santiago Bernabeu", διεκδικώντας το 12ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας του απέναντι στην Γιουβέντους, τονίζοντας πως "ήταν δύσκολο να προκριθούμε, αλλά το αξίζαμε και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε.

Συνολικά ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς. Γνωρίζαμε πως η Ατλέτικο θα μπει δυνατά, ευτύχησε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ, αλλά είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε σωστά με την κατάσταση και ξέραμε πως με ένα γκολ θα τελειώναμε την πρόκριση. Είμαστε η Ρεάλ και το δείξαμε.

Τίποτα δεν είναι εύκολο στον τελικό. Θα παλέψουμε για τον τίτλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Έχουμε μια πολύ ποιοτική και πλήρη ομάδα, το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Αυτό που προέχει τώρα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το θέλουμε πραγματικά και μετά θα έχουμε καιρό για τον τελικό".

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ