ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Αυτός θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα"

Ρονάλντο: "Αυτός θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα"

Ο Ρονάλντο Ναζάριο αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα", ενώ έκανε λόγο και στην προπονητική καριέρα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Τη δική του πρόβλεψη για τον νικητή της "Χρυσής Μπάλας" έκανε ο Ρονάλντο Ναζάριο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο του Μεξικού. Επιπλέον, μίλησε και για τη δουλειά του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Το καλύτερο για τον Κριστιάνο είναι να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ και μετά να δουλέψει στον σύλλογο".

Επιπλέον, έκανε τη δική του πρόβλεψη, για τον νέο κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας": "Εάν μπορούσα να ψηφίσω, θα επέλεγα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κι όχι τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ρονάλντο κατέκτησε το Champions League και το Euro την περσινή σεζόν".

Σε ερώτηση για το αν οι Καρίμ Μπενζεμά και Άλβαρο Μοράτα αξίζουν μια θέση στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ, απάντησε: "Ο Ζιντάν διαχειρίζεται καλά την κατάσταση. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο είναι καλό για την ομάδα".

"Ο Ζιζού δίνει λεπτά συμμετοχής στους Λούκας Βάθκεθ, Ίσκο, Άλβαρο Μοράτα και Μάρκο Ασένσιο. Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το αξίζουν".

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο προπονητής της "Βασίλισσας" είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ: "Ο Ζιντάν ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης στην καριέρα μου. Ως προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ