ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Αυτός ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλός μου"

Ρονάλντο: "Αυτός ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλός μου"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Coach Magazine", ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, στην ανάγκη που έχει να τον μισούν για να γίνεται καλύτερος και αποκάλυψε ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλός του.

Για αρκετά ζητήματα μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Coach Magazine" ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχει να τον μισούν προκειμένου να γίνεται όλο και καλύτερος, μίλησε για την αντιπαλότητα με τον Λιονέλ Μέσι και τόνισε πως ο Άσλεϊ Κόουλ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο "CR7" μίλησε για τον προπονητή του στην "Βασίλισσα", τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στο να γίνει ο ποδοσφαιριστής που είναι σήμερα και παράλληλα αποκάλυψε πως ο παίκτης που θα έπαιρνε μαζί του στον... πόλεμο είναι ο Πέπε και οι παίκτες που θαυμάζει, είναι δυο συμπατριώτες του, αν και δεν θέλει να μιμηθεί κανέναν.

Αρχικά, ανέφερε πως "το ποδόσφαιρο με έχει διδάξει πως πρέπει να χρησιμοποιώ τους επικριτές μου ως κίνητρο. Χρειάζομαι τους εχθρούς μου και με έχουν βοηθήσει να καταφέρω αυτά που έχω κερδίσει. Κανένας δεν είναι πιο απαιτητικός από μένα τον ίδιο".

Ρονάλντο: "Αυτός ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλός μου"

Για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, είπε πως "δεν είμαστε καλοί φίλοι αλλά υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. ΤΑ ΜΜΕ πουλάνε μία μεγάλη αντιπαλότητα, που όμως δεν υπάρχει", ενώ για το ρόλο του του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε:

"Είναι το τέλειο παράδειγμα την περασμένη σεζόν για το πώς ανεβαίνουν τα αποδυτήρια μίας ομάδας. Τελειώσαμε καλά στο πρωτάθλημα, κατακτήσαμε το Champions League και έπειτα το Ευρωπαϊκό Super Cup. Ήταν μία σπουδαία σεζόν για εμένα και την Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν ο κατάλληλος προπονητής".

Για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είπε: "Βλέπω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως πατρική φιγούρα. Όλοι οι προπονητές μου ήταν σημαντικοί, όμως όταν έφτασα στο Μάντσεστερ ήμουν ένα παιδί. Εντελώς ξαφνικά βρέθηκα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και, εκείνη τη στιγμή, είχα την ανάγκη κάποιου όπως ο Σερ Άλεξ".

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ότι "ήταν ο πιο εγκεφαλικός και μελετούσε και την παραμικρή λεπτομέρεια", ενώ για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει, αποκάλυψε: "Ο Άσλει Κόουλ δεν σου άφηνε δευτερόλεπτο να πάρεις έστω μια ανάσα. Ένας παίκτης γρήγορος και ανθεκτικός στις επαφές. Ήξερες πως δεν είχες εύκολο έργο απέναντί του".

Ρονάλντο: "Αυτός ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλός μου"
© AFP/GETTY IMAGES

Ποιον παίκτη θα έπαιρνε στον... πόλεμο; Ο Ρονάλντο είναι ξεκάθαρος: "Έναν παίκτη όπως τον Πέπε. Δεν είναι μόνο ένας φανταστικός αμυντικός, δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Δεν αφήνει την παραμικρή φάση".

Τέλος, αποκάλυψε τα είδωλά του, αν και τόνισε δεν θέλει να μιμηθεί κανέναν: "Θαύμαζα τον Φίγκο και τον Ρουί Κόστα, αλλά δεν ήθελα να μιμηθώ κάποιον".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ