ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Record: "Ο Κριστιάνο φεύγει από τη Ρεάλ"

Record: "Ο Κριστιάνο φεύγει από τη Ρεάλ"
Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η πορτογαλική εφημερίδα, "Record", θεωρεί ως "ειλημμένη και μη αναστρέψιμη" την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο ν' αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του τελικού του Κιέβου και τους πανηγυρισμούς της Ρεάλ για την κατάκτηση του Champions League για τρίτη διαδοχική σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε "σεισμό" με τη δήλωσή του, η οποία προμήνυε αποχώρηση από τους "μερένγκες".

Ο Πορτογάλος υποσχέθηκε ότι θα μιλούσε την εβδομάδα που θα ακολουθούσε, αλλά οι εξελίξεις με την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, τον... πρόλαβαν.

Το μέλλον του στη Ρεάλ παραμένει "μετέωρο", ωστόσο η "Record" θεωρεί ότι η απόφαση αποχώρησής του είναι ειλημμένη και μη αναστρέψιμη. "Ο Κριστιάνο θα φύγει από τη Ρεάλ", αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας, η οποία γενικά έχει καλή πληροφόρηση από το περιβάλλον του CR7.

Record: "Ο Κριστιάνο φεύγει από τη Ρεάλ"

Ως κίνητρο της απόφασής του παρατίθεται η "αθέτηση των υποσχέσεων από τον Φλορεντίνο Πέρεθ", ενώ ξεκαθαρίζεται ότι " δεν είναι οικονομικό ζήτημα, αλλά η αναγνώριση του status του από την ίδια την ομάδα".

Τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι είναι ακόμη μία προσπάθεια του Κριστιάνο ν' ασκήσει πίεση στη Μαδρίτη, με σκοπό να κληθεί για νέο συμβόλαιο με σαφώς καλύτερες απολαβές. Αυτό, ωστόσο, εκτιμάται ως δύσκολο να πραγματοποιηθεί με τα ισχύοντα δεδομένα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ