ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η "βασίλισσα" των τραυματισμών

Ρεάλ Μαδρίτης: Η "βασίλισσα" των τραυματισμών

Οι τραυματισμοί ταλαιπωρούν συνεχώς τη Ρεάλ Μαδρίτης με 13 συνολικά ποδοσφαιριστές των "μερένγκες" να πέφτουν θύματα, απουσιάζοντας κατά διαστήματα την τρέχουσα σεζόν.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δεκατρείς ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά, απουσιάζοντας κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο πρώτος τραυματίας της τρέχουσας σεζόν δεν ήταν άλλος από τον Σάμι Κεντίρα, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, του παρελθόντος έτους μένοντας επτά εβδομάδες έξω. Ο Γερμανός, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν, τραυματίστηκε και στις 7 Φεβρουαρίου, εκ νέου στο αριστερό πόδι κι έμεινε τρεις εβδομάδες έξω. Άλλοι δύο μικροτραυματισμοί (10 και 5 ημερών αντίστοιχα), μεσολάβησαν.

Ο Πέπε έμεινε δέκα ημέρες εκτός δράσης στις 17 Σεπτεμβρίου και 4 εβδομάδες στις 15 Ιανουαρίου. Ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε για δύο διαφορετικά χρονικά διαστήματα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για δύο εβδομάδες. Η πρώτη στο έσω γαστροκνήμιο (17/9) και η δεύτερη στο μετατάρσιο (15/1).

Ο Κοεντράο, υπέστη σύσπαση του υποκνημίου μυ στις 11 Φεβρουαρίου και έμεινε δύο εβδομάδες έξω, όπως και ο Μαρσέλο στις 20 Δεκεμβρίου για μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό πόδι.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έμεινε εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στις 18 Οκτωβρίου του 2014, πάλι για μυϊκό τραυματισμό. Για το ίδιο διάστημα και ο Καρβαχάλ, για μυϊκό τραυματισμό στο μηριαίο.

Βαρύς ο τραυματισμός του Λούκα Μόντριτς, τέσσερις μήνες εκτός, γι' απόσπαση του τένοντα στο αριστερό του πόδι, στις 16 Νοεμβρίου. Ακόμη πιο βαρύς του Χεσέ (οκτώ μήνες έξω) λόγω ρήξης χιαστών, στις 17 Μαρτίου του περασμένου έτους (Η Marca τον περιλαμβάνει μέσα στους τραυματισμούς, έστω κι αν αυτός ήταν την προηγούμενη σεζόν).

Μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων έμεινε ο Ίσκο για μυϊκή υπερφόρτωση στις 18 Ιανουαρίου, τρεις ο Ιγιαραμέντι για πρόβλημα στον προσαγωγό, την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου του 2014.

Ο Σέρχιο Ράμος απουσίασε τρεις, δυο και έξι εβδομάδες αντίστοιχα. Την πρώτη (5/10) για μικροτραυματισμό στο υποκνήμιο, τη δεύτερη και την τρίτη είχε τον ίδιο τραυματισμό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε κι αυτός δύο εβδομάδες εκτός δράσης, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η "βασίλισσα" των τραυματισμών
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ